Kalinić napušta Barselonu?

Iz katalonskog kluba već su najavili finansijske redukcije, pa je izvesno da ugovore sa nekim igračima neće produžavati

22.06.2023. 13:21
  • Podeli:
Nikola Kalinić-1668685085242.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić ovog leta će možda napustiti Barselonu, prenosi španski AS.

Kalinić ima ugovor sa katalonskim klubom koji traje do sledećeg leta, ali problem pravi visina plate.

"Postoje izvesne sumnje u vezi sa Kalinićem. Ne zbog njegovog učinka, već zbog ugovora. On ima još jednu godinu i namerava da je provede u Kataloniji, ali njegova situacija mogla bi da se promeni tokom leta", napisao je španski novinar Aleks Bijeskas na Tviteru.

Iz katalonskog kluba već su najavili finansijske redukcije, pa je izvesno da se neće produžavati ugovore sa Šanlijem, Kjurikom, Tobijem, kao i sa Higinsom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()