Kalinić stavio tačku: Ne dolazim u Crvenu zvezdu

Format završnog turnira Evrolige bi trebalo da se promeni, smatra igrač Barselone

21.05.2023. 21:23
  • Podeli:
Nikola Kalinić-1668685085242.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Barselone i srpski reprezentativac Nikola Kalinić demantovao je informacije pojedinih turskih medija da će se na kraju sezone vratiti u Crvenu zvezdu, prenosi "Basket njuz".

"Ne dolazim, koliko ja znam. Možda znaju nešto što ja ne znam. Imam ugovor za još jednu sezonu, ne znam koliko puta sam to ponovio. Očigledno niko ne sluša", rekao je Kalinić.

Ovu informaciju je demantovao i menadžer srpskog košarkaša.

Kalinić je sa Barselonom osvojio četvrto mesto na završnom turniru Evrolige u Kaunasu. Barselona je u meču za treće mesto izgubila od Monaka 78:66.

"Jednostavno su igrali bolje, jače i više su želeli pobedu. Format završnog turnira bi trebalo da se promeni. O tome pričamo ne znam koliko godina. Neko želi da se igra meč za treće mesto, koji niko ne želi ni da igra, a ni da gleda", istakao je Kalinić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()