'Kampaco je doneo najbolju odluku prelaskom u Crvenu zvezdu'

Nije me iznenadio Kampaco, ne znam zašto se to smatra kontroverznom odlukom, izjavio je Luis Skola

29.03.2023. 20:21
  • Podeli:
Fakundo Kampaco Crvena zvezda_KKCZ-6424811c37b59.webp Foto: KK Crvena zvezda

Bivši argentinski košarkaš Luis Skola kaže da ga prelazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu nije iznenadio.

Argentinski plejmejker je u beogradski klub stigao u decembru 2022. godine, ali je zbog kazne Evrolige u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju zaigrao tek početkom marta, prenosi španski sportski list Marka.

"Nije me iznenadio Kampaco, ne znam zašto se to smatra kontroverznom odlukom. Smatrao je da je to najbolja odluka za njegovu karijeru u ovom trenutku, a tako i meni izgleda. Crvena zvezda je evroligaški tim, igrao je dobro, ali suspenzija ekipa ga je stavila u lošu poziciju. Sviđa mi se ekipa u kojoj igra", izjavio je Skola.

Dodaje da igrači iz Argentine imaju tendenciju da se "zatvore" u dve ili tri sredine koje im odgovaraju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()