Kampaco: Moje odluke se ne zasnivaju samo na novcu

Argentinac je presrećan što se vratio u Madrid

25.07.2023. 11:55
  • Podeli:
Fakundo Kampaco-64b68ac645193.webp Foto: KK Real Madrid

Fakundo Kampaco se doselio u Madrid sa porodicom jer će narednih sezona igrati za Real. Ovim ugovorom argentinski košarkaš je ispunio svoje želje i nastaviće da igra u dresu o kom je sanjao. 

Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde pričao je, za španski "Gigantes", o svom povratku u beli tim i otkrio razloge zbog kojih se jednostavno odlučio da se vrati u Španiju, iako je imao finansijski jače ponude.

"Neću da ispadnem glup, ali moje odluke se ne zasnivaju samo na novcu. Moram uvek da izbalansiram mnogo stvari. Novac jeste jedna od njih, ali ne i glavna. Tako biva. U Madridu se osećam kao da sam kod kuće, mnogo toga me veže za Madrid i čini mi se da je to mesto gde želim da ostanem. Imao sam još ponuda, ali čini se da je za Madrid prevagnulo mnogo pozitivnih stvari. Na kraju, nisam sumnjao ni sekunde", rekao je Kampaco.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()