Kampaco se oprostio od Zvezde: Odlazim ispunjen ljubavlju

Nikada neću da da zaboravim taj neverovatan osećaj igranja, napisao je Argentinac

14.07.2023. 12:23
  • Podeli:
Fakundo Kampaco_ABA liga-64b11cc2d83a6.webp Foto: ABA liga

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco oprostio se od Crvene zvezde , kako to u modernom svetu među sportistima dolikuje, na društvenim mrežama i istakao da odlazi iz beogradskog kluba ispunjen ljubavlju.

Crvena zvezda je u četvrtak veče saopštila da je Kampaco napustio crveno-bele.

"Nikada neću da da zaboravim taj neverovatan osećaj igranja sa toliko strastvenih ljudi oko mene. Hvala ti, Zvezdo za sve ove mesece tokom kojih smo to delili. Hvala menadžmentu, svim članovima stručnog štaba, saigračima i divnim navijačima. Odlazim ispunjen ljubavlju", napisao je Kampaco na Instagramu.

Španski mediji navode da bi Kampaco trebalo da potpiše ugovor sa Real Madridom.

Kampaco je u Crvenu zvezdu stigao u decembru prošle godine, ali je zbog zabrane registracije novih igrača tek u martu nastupio za srpski klub u Evroligi. Argentinac je u Evroligi odigrao devet utakmica za Crvenu zvezdu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()