Kanada ima strašan tim: Preko Australije do četvrtfinala Olimpijskih igara

Sjajan meč je viđen u Lilu

30.07.2024. 15:55
  • Podeli:
kanada profimedia-66a8ed1075d9f.webp Foto: Profimedia

Reprezentacija Kanade savladala je Australiju rezultatom 93:83 (26:28, 19:21, 27:21, 21:13).

Australijanci su posustali sredinom četvrte četvrtine, Kanada je pobegla na dvocifrenu razliku i na kraju nije bilo vremena, a ni energije da Australija uspe da se vrati iz minusa.

Bereta su pratili Bruks i Gildžus Aleksander sa po 16 poena, dok je u Australji najefikasniji bio Gidi sa 19 poena, Džok Lendejl je odigrao odličnu utakmicu, ubacio je 16 poena i dodao 12 skokova, a Egzum je imao 15 poena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()