Kapitenka ponosna na rezultat i igru: Krajišnik već razmišlja o utakmicama za Olimpijske igre

Košarkašice Srbije će narednu utakmicu u kvalifikacijama odigrati u nedelju

09.11.2023. 22:17
  • Podeli:
Tina Krajišnik-63bec241bc4ac.webp Foto: Profimedia

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik izjavila je večeras u Beogradu da je presrećna zbog pobede protiv Ukrajine na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2025. godine.

Košarkašice Srbije su večeras u Beogradu pobedile Ukrajinu 82:40 u meču prvog kola grupe G kvalifikacija za EP 2025.

"Veoma nam znači ova pobeda kao timu, presrećna sam i zadovoljna kao kapiten… Mislim da smo u većem delu utakmice odgovorile na zahteve selektorke i stručnog štaba, bilo je veoma važno da i pored vrlo kratkog perioda za pripremu fokus bude visoko i da meč shvatimo ozbiljno. Pred nama su velike utakmice kada dođu kvalifikacije za Olimpijske igre, tako da je ovo bila dobra prilika da se okupimo i počnemo da se uigravamo", izjavila je Tina Krajišnik, prenosi zvanični sajt KSS.

Košarkašice Srbije će narednu utakmicu u kvalifikacijama odigrati u nedelju u Skoplju protiv Severne Makedonije. U Grupi G je još nalazi i selekcija Portugalije.

EP 2025. biće odigrano od 19. do 29. juna u Češkoj, Nemačkoj, Grčkoj i Italiji. Plasman na Evrobasket 2025. obezbediće pobednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane sekcije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()