KK Dubai potpisao još jednog igrača: Nekadašnji plejmejker Crvene Zvezde stigao

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde je prošlu sezonu proveo u Borcu iz Čačka

28.07.2024. 12:21
  • Podeli:
aleksa uskoković Dusan MilenkovicATAImages-66a6116ed9659.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

KK Dubai polako, ali sigurno slaže sastav za debitantsku sezonu u ABA ligi, a najnovija akvizicija kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je srpski plejmejker Aleksa Uskoković (24).

Uskoković je postao osmo pojačanje novoosnovanog kluba, sa kojim je ozvaničio saradnju.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde je prošlu sezonu proveo u Borcu iz Čačka, za koji je u regionalnom takmičenju prosečno beležio devet poena i 3.2 asistencije.

Tokom karijere Uskoković je nastupao još i za Megu, FMP, a sa Zvezdom ima osvojenu titulu u ABA ligi, Superligi Srbije i nacionalnom Kupu. Bio je i član juniorske reprezentacije Srbije koja je u Slovačkoj 2017. godine došla do titule prvaka Evrope.

Pre Uskokovića Dubai je ozvaničio transfere još sedmorice igrača i to Nejta Mejsona, Nemanje Dangubića, Danila Anđušića, Avudua Abasa, Klemena Prepeliča, Ahmeta Dulverioglua i Leona Radoševića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()