Ko će biti zamena za Bolomboja? Oglasio se Drčelić

Najbolji igrač crveno-belih van terena zbog povrede

22.10.2024. 19:30
  • Podeli:
zeljko drcelic Bane T. StojanovicATAImages-66ffd162754fc.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages

Crvena zvezda je sinoć na četiri do šest nedelja ostala bez svog prvog centra Džoela Bolomboja. 

Navijači su se zabrinuli da je u pitanku teža povreda, međutim klub se danas oglasio saopštenjem gde je otkriveno da je povreda ipak lakše prirode.

Međutim, crveno-belima je potrebno pojačanje na toj poziciji, a tokom dana je svoj komentar na ovu temu dao i prvi čovek Crvene zvezde Željko Drčelić koji je na pitanje da li će Zvezda dovesti pojačanje na pozicijama četiri i(li) pet, u jednoj rečenici objasnio kakav potez možemo očekivati od crveno-belih.

''Zvezda je veliki evropski klub, a zna se kako u ovakvim situacijama reaguju veliki klubovi'', zagonetno je izjavio Drčelić, a prenosi ''Sportal''.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()