Košarkaši Dalasa se pogubili: Krenuli da brane pogrešan koš

Voriorsi su, prvi put od prošlogodišnjeg NBA finala, dobili dva uzastopna meča u gostima

23.03.2023. 09:22
  • Podeli:
Luka Dončić-641c0b7ad4f52.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Dalas Meveriksa izgubili su važan duel od Golden Stejt Voriorsa, kod kuće sa 127:125. Luka Dončić vratio se posle pet utakmica pauze zbog povrede butnog mišića i imao 30 poena, sedam skokova i 17 asistencija,

Senku na meč je obeležila komična situacija. Vodio je Golden Stejt sa 90:87 na dva minuta do kraja treće četvrtine, imali su loptu posle tajm-auta, ali onda se desilo nešto što se ne viđa nikada.

Igrači Dalasa zaboravili na kojoj strani brane koš i svi su otišli na drugu polovinu terena.

Voriorsima jednostavno nije bilo teško da upišu poene jer koš niko nije branio.

Voriorse, koji su prvi put od prošlogodišnjeg NBA finala dobili dva uzastopna meča u gostima, predvodio je Stef Kari sa 20 poena pet skokova i 13 asistencija, Džonatan Kaminga imao je 22 poena, a Drejmond Grin 14 poena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()