Košarkaši Makabija ne mogu da napuste Izrael: Neizvestan meč protiv Baskonije?

Makabi prema rasporedu u utorak od 19 sati u Beogradskoj areni dočekuje Baskoniju

14.04.2024. 08:51
  • Podeli:
fenerbahče makabi profimedia-0834268083-65970ec35c6bc.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Makabija ne mogu da napuste Izrael jer je nakon napada Irana zatvoren vazdušni prostor i neizvesno je da li će stići u Beograd na utakmicu plej-ina Evrolige, prenosi SDNA.

Makabi prema rasporedu u utorak od 19 sati u Beogradskoj areni dočekuje Baskoniju.

Izraelski tim zbog ratnih dešavanja u zemlji bio je domaćin u Beogradu, u hali Aleksandar Nikolić bez publike, a duel protiv Baskonije "premešten" je u Arenu zbog priprema za šampionat Evrope u boksu.

Prema planu Makabi, koji je juče u izraelskom prvenstvu savladao Hapoel Holon 91:82, danas popodne trebalo bi da stigne u Beograd.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()