Košarkaši Mege postavili dva rekorda ABA lige u meču protiv Cedevita Olimpije

Mega je sa 119 poena postignutih protiv kluba iz Ljubljane postavila rekord za najviše datih koševa u plej-ofu.

16.04.2024. 11:49
  • Podeli:
KK Mega-65130e13e8d41.webp Foto: KK Mega

Košarkaši Mege postavili su dva nova rekorda plej-ofa ABA lige u pobedi nad Cedevita Olimpijom rezultatom 119:98, po broju poena i po visini ekipnog indeksa korisnosti, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja. 

Mega je sa 119 poena postignutih protiv kluba iz Ljubljane postavila rekord za najviše datih koševa u plej-ofu. 

Prethodni rekord držala je ekipa FMP-a sa 113 poena postignutih u dvostrukom produžetku protiv Crvene zvezde 2004. godine.

Uz to, sa ukupnim ekipnim indeksom korisnosti od 147 u meču protiv Ljubljančana, Mega je postavila rekord i u tome kad je u pitanju plej-of regionalnog takmičenja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()