Košarkaši Monaka preokretom pobedili Makabi u drugom kolu Evrolige

U narednom kolu Makabi u utorak dočekuje Efes, a Monako u sredu gostuje Barseloni.

09.10.2024. 21:33
  • Podeli:
KK monako kk makabi evroliga x@-6706da206a9b7.webp Foto: Screenshot@Euroleague

 Košarkaši Monaka preokretom u drugom poluvremenu su pobedili Makabi rezultatom 85:79 u meču drugog kola Evrolige.

Monako sad ima dve pobede, a Makabi pobedu i poraz. 

 Najefikasniji u ekipi trenera Saše Obradovića bili su Eli Okobo i Majk Džejms sa 17 poena. Donatas Motejunas je dao 11, a Jorgos Papajanis 10. 

Makabi je predvodio doskorašnji košarkaš Monaka Džordan Lojd sa 16 poena, Hasijel Rivero i Džejlen Hoard su dali po 13, a Levi Rendolf 10.

Makabi je bolje otvorio meč, sredinom druge deonice imao je i plus devet (35:26), ali je na poluvreme otišao sa plus pet (46:41). Domaćin je napravio preokret u trećoj deonici i vodio je 65:60 10 minuta pre kraja.

Makabi je prišao na minus tri (77:80) dva minuta pre kraja ali nije uspeo da napravi preokret. 

U narednom kolu Makabi u utorak dočekuje Efes, a Monako u sredu gostuje Barseloni. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()