Košarkaši Reala protiv Barselone u polufinalu Superkupa Španije

Košarkaši Reala su prošle sezone osvojili titulu šampiona Španije i Kup kralja.

22.08.2024. 11:53
  • Podeli:
kk real madrid, polufinale evrolige, 24 maj 2024 - profimedia-6651892f5e2eb.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Reala i Barselone igraće u polufinalu Superkupa Španije, dok će se u drugom polufinalu sastati Mursija i Unikaha, odlučeno je danas žrebom.

Završni turnir Superkupa Španije biće održan 21. i 22. septembra u Mursiji. U prvom polufinalu, 21. septembra od 18.30 igraće Real i Barselona,dok će se tri sata kasnije sastati Mursija i Unikaha.

Finale Superkupa Španije je na programu 22. septembra od 20 časova.

Košarkaši Reala su prošle sezone osvojili titulu šampiona Španije i Kup kralja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()