Košarkaši Zvezde na mukama: Zbog "tehničkih problema" aviona kasne sa povratkom iz Dubaija

 Zvezda je juče na startu ABA lige poražena od Dubaija 86:84

23.09.2024. 10:25
  • Podeli:
crvena zvezda kk crvena zvezda-66e98083d58cb.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde zbog "tehničkih problema" sa avionom kasne sa povratkom iz Dubaija u Beograd.

Crveno-beli, sa kojima su i izveštači Tanjuga, jutros u sedam po srpskom vremenu trebalo je da krenu za Beograd, ali su neposredno uoči poletanja morali da napuste avion i krenuće drugim letom.

Zvezda je juče na startu ABA lige poražena od Dubaija 86:84.

Trener Janis Sferopulos svakako nije planirao večeras da ekipa trenira, tako da ove nepredviđene okolnosti ne bi trebalo da poremete ritam rada srpskog i ABA šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()