Kraj jedne ere: Popović napušta Budućnost nakon osam godina

Zvaničan oproštaj od kapitena

25.07.2024. 17:34
  • Podeli:
petar popovic Dusan MilenkovicATAImages-66a26ff5ae0fc.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Crnogorska Budućnost se danas i zvanično oprostila od kapitena Petra Popovića.

On je u Podgorici proveo osam godina i bio deo generacije koja je 2018. godine u vitrine kluba doneo trofej AdmiralBet ABA lige.

Iskusnom beku ugovor je istekao na kraju prošle sezone, a obostrano je odlučeno da se on ne produži. Tako će 27-godišnjak potražiti novi klub ovog leta.

"Podržavamo Petrovu odluku, vreme je za neke nove prilike i mogućnosti i želimo mu mnogo uspeha u daljoj karijeri. Svojom igrom u plavo-belom dresu je obeležio jedno vreme i dao veliki i značajan doprinos uspesima kluba. Vreme je za nova poglavlja, nove priče o uspehu, a naš topli i prijateljski rastanak je najbolja potvrda toga da će Budućnost uvek biti njegov klub, a Petar uvek jedan od naših omiljenih igrača.

Pope, nadamo se da će nam se putevi opet sresti, a vrata našeg kluba su ti uvek otvorena", piše na sajtu Budućnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()