KSS odredio sudije za polufinale Kupa: Zvezda i Partizan znaju arbitre

Košarkaški večiti derbi igra se u Nišu od 21 čas

17.02.2023. 12:30
  • Podeli:
Košarkaši Zvezde-63ef6815220b4.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Uroš Nikolić, Uroš Oberknežević i Stefan Ćalić sudiće meč Partizana i Crvene zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, saopšteno je iz Košarkaskog saveza Srbije.

Utakmica Partizana i Crvene zvezde na programu je u petak uveče od 21.00 sat, dok se u prvom polufinalu od 17.00 časova sastaju FMP i Mega. 

Crno-beli i crveno-beli su se ove sezone dosad sastali tri puta. Partizan je pobedio u poslednjem derbiju u Evroligi, dok je prva dva duela u sezoni Crvena zvezda rešila u svoju korist.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()