Kup Radivoja Koraća: Zvezda opravdala ulogu favorita, sledi derbi

Petorka crveno-belog tima imala je dvocifren učinak

16.02.2023. 20:16
  • Podeli:
Crvena zvezda vs Borac foto FOTO TANJUG: DIMITRIJE NIKOLIĆ-63ee7d1449d8e.webp Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su u četvrtfinalu završnog turnira u Niši savladali Borac iz Čačka 89:64 (17:19, 18:12, 29:17, 25:16).

Crveno-beli su loše otvorili meč, Borac je imao +11 u prvoj četvrtini (17:6), ali posle toga su izabranici Duška Ivanovića preuzeli kontrolu i obezbedili polufinalni duel protiv Partizana, sutra uveče od 21 sat.

Najefikasniji kod Zvezde bio je Luka Vildoza sa 18 poena, Nemanja Nedović postigao je 13,  Filip Petrušev 11, a

Fakundo Kampaco 10, uz šest asistencija, Ognjen Dobrić takođe je ubacio 10 poena.

Kod Borca Đorđe Gagić i Marko Radonjić postigli su po 14, dok je Hanter Hejl meč završio sa 13 poena.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()