Lebron Džejms ostaje u NBA ligi: Rano je za penziju

Košakaški Kralj otkrio koji trenutak odlučuje o kraju njegove karijere

13.07.2023. 11:33
  • Podeli:
lebron-dzejms-foto-jim-ruymen-newscom-pixsell.jpg

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms potvrdio je da će i naredne sezone igrati u NBA ligi, prenosi ESPN.

Džejms je na kraju prošle sezone najavio mogućnost povlačenja iz košarke. On je na dodeli nagrada ESPYS izjavio da će naredne sezone igrati za LA Lejkerse i istakao da je i dalje rano za penziju.

"Više me nije briga koliko ću poena da postignem i šta mogu, a šta ne mogu da uradim na terenu. Pravo pitanje za mene je da li mogu da nastavim da igram bez povreda. Dan kada ne budem mogao da dam sve od sebe biće i moj poslednji dan na terenu. A taj dan još nije došao", rekao je Džejms.

On je prošle sezone u NBA ligi prosečno postizao 28,9 poena i imao je 8,3 skoka i 6,8 asistencija po utakmici. Košarkaš LA Lejkersa je prošle sezone pretekao Karima Abdula-Džabara na listi najboljih strelaca svih vremena u NBA ligi.

Džejms bi u narednoj sezoni trebalo da zaradi 47,6 miliona dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()