Ledej hitno otputovao za Ameriku: Partizan vanrednim saopštenjem objasnio sve

Crno-beli su ubedljivo poražni u Barseloni

15.03.2024. 08:33
  • Podeli:
Zek Ledej-64a27d0ed013f.webp Foto: KK Partizan

Krilni centar Partizana Zek Ledej nije se vratio sa saigračima iz Barselone u Beograd, nego je otputovao u Sjedinjene Američke Države, potvrdio je klub saopštenjem na društvenim mrežama.

Ledej je igrao za crno-bele u četvrtak veče protiv Barselone, a u saopštenju kluba stoji da su u pitanju porodični razlozi.

"Zek Ledej dobio dozvolu da otputuje za Ameriku! Nakon večerašnje utakmice protiv Barselone, krilni centar crno-belih, Zek Ledej je iz porodičnih razloga otputovao za Ameriku. Zek je na put krenuo uz prethodnu dozvolu Kluba da nakon večerašnjeg meča iz Barselone produži ka svojoj domovini. Porodici Ledej i Zeku, KK Partizan želi sve najbolje", naglašeno je u saopštenju KK Partizan.

U porazu protiv Barselonu, istakli su se Avramović sa 27 poena, dok je Ledej brojao do 16 uz šest skokova.

Crno-beli su na granici TOP 10, u korist Partizana išao je ubedljiv poraz Valensije protiv Fenera, pa su tako izabranici Željka Obradovića na skoru 13 pobeda i 16 poraza, a raspored do kraja ligaškog dela Evrolige je povoljan i pruža dobru priliku da se nađu u najboljih 10 najjačeg evropskog klupskog takmičenja.  

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()