Lejkersi bez šanse protiv Denvera, Meloun zapušio usta svima koji ne veruju u Jokića

Ono što on radi prosto je neverovatno, ali narativ nije bio na našoj strani, rekao je trener Denvera

19.05.2023. 08:58
  • Podeli:
nikola jokic reuters usa today sports-6464612fad3a1.webp Foto: Reuters

Denver Nagetsi poveli su sa 2:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije protiv LA Lejkersa pobedom od 108:103, a trener ekipe iz Kolorada Majk Meloun žestoko je odbrusio svima koji su sumnjali u Nikolu jokića.

Posle drugog dela prvog meča govorilo se da su Lejkersi pronašli način da zaustave srpskog asa, a i sam Rui Hačimura bio je prilično uveren da je pronašao “penicillin” za Somborca. 

Ipak… Jokić je upisao novi tripl-dabl, sedmi u ovom plej ofu po čemu deli rekord sa Viltom Čembrlenom, a 13. ukupno u doigravanju što ga stavlja na treće mesto svih vremena.

Reprezentativac Srbije ubacio je 23 poena, upisao 17 skokova i 12 asistencija, uz tri ukradene lopte, pa još jednom pokazao da je javnost bila u zabludi, na šta je upozorio i Meloun.

"Pobeđujemo u prvoj utakmici, a svi pričaju samo o Lejkersima. Budimo iskreni, to je bio nacionalni narativ. Lejkersi su bili u redu. Gubili su sa 0:1 i nešto su smislili. Niko nije pričao o tome da je Nikola imao istorijski nastup, 13 tripl-dablova (misleći na plej-of), treći svih vremena", rekao je Meloun.

Potom je nastavio da hvali srpskog asa.

"Ono što on radi prosto je neverovatno, ali narativ nije bio na našoj strani. Nije bio o Nikoli. Narativ je bio o Lejkersima i njihovim prilagođavanjima. Pa, na kraju pušiš ono što staviš u lulu. Znaš šta, mi idemo sa 2:0 u Los Anđeles", poentirao je Meloun.

Priliku za gotovu nedostižnu prednost potencijalnim brejkom Denver će imati u noći između subote i nedjelje od 02.30.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()