Litvanski košarkaš Ignas Brazdeikis potpisao trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom

Brazdeikis je pre Žalgirisa igrao za Orlando, Filadelfiju i Njujork.

24.09.2023. 21:15
  • Podeli:
Ignas Brazdeikis profimedia-65104e341cfee.webp Foto: Profimedia

Dosadašnji košarkaš Žalgirisa Ignas Brazdeikis potpisao je trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, saopštio je danas grčki klub.

Brazdeikis (24) je imao ugovor sa Žalgirisom do juna 2024. godine. Međutim, Olimpijakos i Žalgiris su dogovorili da litvanski reprezentativac raskine ugovor sa klubom iz Kaunasa i da nastavi karijeru u šampionu Grčke.

Brazdeikis je nedavno sa reprezentacijom Litvanije osvojio šesto mesto na Svetskom prvenstvu u Japanu, Indoneziji i Filipinima. On je prošle godine za ekipu Žalgirisa u Evroligi prosečno postizao 11,6 poena i imao je 2,9 skokova i 1,3 asistenciju po meču.

Brazdeikis je pre Žalgirisa igrao za Orlando, Filadelfiju i Njujork.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()