Loše vesti iz Amerike: Dante Egzum mora na operaciju

Veliki udarac za Dalas Maverikse pred start sezone

05.10.2024. 11:03
  • Podeli:
dante egzum profimedia-6700ff61a737f.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Dante Egzum propustiće određeni deo sezone u Dalas Maveriksima zbog teške povrede.

Nekadašnji miljenik navijača Partizana doživeo je tešku povredu zgloba na desnoj ruci i čeka ga duža pauza pa se ne zna koliko će utakmica naredne sezone propustiti.

Ovo je veliki udarac za Dalas  jer je Egzum bio jako važan šraf ekipe u smislu doprinosa sa klupe.

Podsetimo, Egzum je 2014. godine bio 5. pik na NBA draftu i igrao je za Jutu Džez i Klivlend Kavalirse u NBA, a potom je nosio dres Barselone odakle je došao u Partizan pa se vratio u NBA u redove Dalas Maveriksa.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()