Luka Božić MVP kola: Protiv Partizana bio najkoristiji

Zadar em što je slavio protiv branioca titule, em što je dobio najboljeg igrača

26.12.2023. 10:33
  • Podeli:
Luka Božić-658a9dd0506a5.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 13. kola ABA lige, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Zadar je pre dva dana u 13. kolu ABA lige na svom terenu pobedio Partizan rezultatom 84:68. Božić je na ovom meču odigrao nešto manje od 39 minuta, a za to vreme imao je učinak od 26 poena, devet skokova, devet asistencija i jednu ukradenu loptu. On je imao indeks korisnosti 38.  

Zadar se trenutno nalazi na 6. mestu na tabeli regionalnog takmičenja sa sedam pobeda i šest poraza. 

Košarkaši Zadra će u narednom, 14. kolu ABA lige 30. decembra na svom terenu dočekati podgoričku Budućnost.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()