Luka Dončić asistirao sa 22 metra i "izmestio" komentatore: Ovo niko u NBA nije uradio

Očajno šutersko veče završio sa tripl-dablom

20.03.2024. 15:54
  • Podeli:
Luka Dončić i Vikotr Vembanjama-65faf8206df52.webp Foto: AP Photo/Eric Gay/Tanjug

Luka Dončić oduvek zavodi košarkašu javnost svojim partijama, a od skoro i svojim preciznim šutevima - uvek iz velike daljine. Bek Dalasa je, ovog puta u NBA ligi , protiv San Antonia, skrenuo pažnju na sebe neverovatnom asistencijom sa 22 metra (bila je to samo jedna od ukupno 16 dodavanja).

Slovenac je, praktično preko celog terena, video Derika Džonsa pod obručem na drugoj strani, uputio mu preciznu loptu koju je ovaj u letu zakucao u koš protivnika. Spektakl za pamćenje, sigurno najatraktivnija asistencija u sezoni. 

Komentatori meča su "odlepili" u studiju: Ovo ne može niko, ne samo sada u ligi, nego u istoriji. Ovo je neverovatno.

Zanimljivost sa ove utakmice je i ta što je Luka Dončić, uprkos lošem procentu šuta, preciznije užasnom, uspeo da ostvari tripl-dabl učinak. Gađao je katastrofalnih 6/27 iz igre i 2/12 za tri poena, pobedi Dalasa, od 113:107, doprineo je sa 18 poena,10 skokova i 16 asistencija.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()