Luka Magija o svojim fantastičnim manevrima: Kao mali bio sam barmen, navikao sam se

Slovenac je odigrao još jednu odličnu partiju

01.04.2024. 10:24
  • Podeli:
Luka Doncic1-660a6cba05a84.webp Foto: AP Photo/Eric Christian Smith/Tanjug

Luka Dončić pogađa sa svih pozicija. Za beka Dalasa više nema nemogućih uglova ka košu. On je na meču protiv Hjustona, u ubedljovoj pobedi od 127:107, ubacio devet trojki i igrao se košarke na parketu. 

Slovenac je šesti put ove sezone, u NBA ligi, ubacio preko 20 poena u prvom poluvremenu. Ukupno je dao47 poena, 12 skokova i sedam asistencija. Na na startu treće deonice uspeo je da postigne koš zbog kog su svi pali u trans. 

NBA liga je snimak njegovog manevra "ponovala" na profilima društvenih mreža i nazvala ga Luka Magija uz poruku: Samo smešno, zna on to.

Bio je to flouter sa praktično linije za tri poena - šut prepun lakoće i samopouzdanja. Svi su poskakali sa klupe Dalasa i uz oduševljenje pozdravili bravuru. Dončić se nasmejao posle meča i rekao:

"Nisam iznenađen. Kad sam bio mali bio sam barmen, već sam probao takve stvari", rekao je Luka i nasmejao sve prisutne pokazivajući na sposobnosi rada za šankom. "Dobar je osećaj kad pogodite takav šut. Ne znam više šta bih rekao". 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()