Lundberg: Navijači će nam biti vetar u leđa, dogovorio sam kafu sa Dobrićem

Novi igrač crno-belih ima velike ambicije pred novu sezonu

25.09.2024. 15:45
  • Podeli:
lundberg Antonio AhelATAImages-66f4100ac205b.webp Foto: Antonio AhelATAImages

Košarkaši Partizana večeras dočekuju ekipu Borca iz Čačka u okviru prvog kola ABA lige.

Novi igrač crno-belih, Ife Lundberg sa nestrpljenjem očekuje ovaj meč.

"Iskreno, očekujem punu Arenu. Čuo sam dosta toga o ABA ligi, o samom takmičenju, ali očekujem da imamo veliku podršku od starta. Znam da navijači uvek imaju najviša očekivanja, da su takva i očekivanja za ovaj tim. Zato se nadam da će navijači doći da nas podrže od prvog momenta, kao što su to uradili i na Sajmu, kada je zaista bilo sjajno. Biće nam vetar u leđa, uz njih verujem da možemo da budemo još bolji. Za početak, očekujem da u sredu", poručio je Lundberg za Mozzart Sport.

Šta si dosad čuo o ABA ligi?

"Pre svega mnogo večitom derbiju, jasno je. To je nešto čemu se najviše radujem kada govorimo o ABA ligi, da igramo protiv Crvene zvezde u prepoznatljivoj atmosferi. Opet, čuo sam dosta toga i o samom takmičenju, koliko su čvrsti igrači, da se svaki tim dokazuje kada igra protiv Partizana i Zvezde. Biće jako zanimljivo igrati utakmice u kojim će svako želeti da te pobedi, jer ti to daje dodatni motiv da budeš još bolji".

Da li si imao priliku da pričaš sa Ognjenom Dobrićem pre nego što si odlučio dođeš u Partizan Mozzart Bet, ili pošto si došao ovde? Ipak ćete sada biti protivnici i to u dva najveća srpska kluba.

"Ognjen je jedan od momaka koje baš poštujem iz prošlogodišnjeg tima i drag mi je. Pričali smo o svemu tome još kada je trebalo da pređem u Partizan, pričao mi je o Beogradu i Srbiji, ali i klubu, kako on vidi celu situaciju. Osim toga, pričali smo i o tome kada ćemo da popijemo kafu ovde".

I kada idete na kafu?

"Verovatno uskoro. Otkako su pripreme počele, recimo tokom poslednjih nekoliko sedmica nismo bili toliko u kontaktu, ali siguran sam da ćemo pre ili kasnije uspeti da se nađemo i pokrijemo brojne teme".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()