Magična cifra: Evo koliko je Partizan zaradio od prodaje igrača

Oglasio se predsednik kluba

16.10.2024. 16:55
  • Podeli:
partizan kk partizan-670fd2b2a77ba.webp Foto: KK Partizan

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović govorio je o transferima i prihodima od prodaje igrača tokom leta.

Klub iz Humske prihodovao je i odlaskom Alekse Avramovića, odnosno Bruna Kabokla, a najaktuelnija je tema oko Duejna Vašingtona.

"Kada sam se sa Vašingtonom video u Madridu rekao sam mu da je obavljen veoma dobar posao – i za njega i za nas. Klub je jako dobro zaradio za svega sedam dana i nama taj novac izuzetno znači. Za to je zaslužan dobar menadžment u klubu. Igrači se kvalitetno biraju. Prihodovali smo dva miliona evra od obeštećenja igrača iz prošle i ove sezone. To je jako veliki novac za košarku. Obeštećenje u fudbalu je poptuno prirodna stvar, u košarci nije, ali mi jako dobro radimo svoj posao. Sve je ispalo jako dobro i za njega i za nas", rekao je Mijailović za "Sport Klub".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()