Majkl Meloun: Bili smo sramotni protiv Portlanda

Kad ostavite igrača samog i on vam da toliko poena, preostaje vam samo da mu pružite ruku i kažete dobar šut, kaže trener Denvera

25.10.2022. 12:03
  • Podeli:
Majkl Meloun-1666692198811.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majkl Meloun izjavio je posle poraza od Portlanda (135:110) u NBA ligi da je njegova ekipa delovala sramotno na gostovanju u Oregonu.

"Bili smo sramotni. Bio je to jadan nastup posle prve četvrtine. Uopšte nismo igrali odbranu. Trenutno uopšte ne možemo da se branimo jedan na jedan", izjavio je Meloun, a preneo ESPN.

"Iks faktor" u ekipi Portlanda bio je Anferni Simons sa 29 poena (7/12 trojke), pa je najefikasniji u redovima Denvera Aron Gordon mogao samo da mu čestita.

"Ne možete da ostavite čoveka sa toliko prostora za šut, ali neki šutevi koje je pogađao... Samo možete da mu stisnete ruku, potapšete ga po ramenu i kažete dobar šut", izjavio je Gordon, koji je ubacio 26 poena u drugom porazu Nagetsa u novoj sezoni.

Srpski centar Nikola Jokić utakmicu u Portlandu završio je sa po devet poena, skokova i asistencija, a rano je ušao u probleme sa ličnim greškama.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Dejmijan Lilard sa 31 poenom.

Posle četiri odigrane utakmice Portland ima maksimalan učinak 4-0, dok Denver ima skor 2-2.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()