Malo je reći da je - veliki: Mirotić dao reč Partizanu

Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od pre par dana koliko mediji pišu.

20.07.2023. 23:31
  • Podeli:
mirotic-profimedia-1667402634054.webp Foto: Profimedia

Ovih dana smo svedoci brojnih lažnih informacija u vezi sa "našim" Nikolom Mirotićem. Balkanski i evropski mediji su se utrkivali u prenošenju "ekskluziva", a ustvari smo čitali brojne laži. 

Sve je to dovelo do velike konfuzije, a naredne rečenice će, kako piše ATV, svima poslužiti da saznaju celokupnu istinu u vezi sa bivšim NBA igračem u prethodnom periodu.

Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od pre par dana koliko mediji pišu. Kako saznaje ATV, crno-beli već duže vreme razgovaraju sa prvom zvezdom Evrolige, a predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić, kao i trener Željko Obradović obavili su telefonske razgovore sa Nikolom još pre mesec dana. 

Prema saznanjima ATV-a, nakon toga održan je čak i sastanak između Mirotića i Ostoje Mijailovića uz Zorana Savića. Tom prilikom je i sam Nikola pružio ruku i složio se sa uslovima Partizana, piše ATV. Čekao se samo raskid sa Barselonom kako bi došlo do oficijalnog potpisa.

Upravo ta reč i obećanje bili su važniji od bilo kakvog potpisa, jer znamo o kakvoj se ličnosti radi. Sada već bivši igrač Barselone javnosti je poznat po svojim brojnim humanitarnim delima, a svi se sećamo i donacija malom Vukanu Stojiljkoviću, kome je as uplatio 500.000 evra. 

Čekao se samo raskid sa katalonskim klubom, a s obzirom da je on zvanično potvrđen tokom dana, nema sumnje da će preovladati dogovor, koji je još davno postignut, s obzirom da Mirotić nije tip igrača koji će pogaziti svoju pravoslavnu reč. Čak ni u slučaju brojnih pretnji koje mu stižu, prema pisanjima evropskih medija.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()