Marej nema dilemu: Jokić je najbolji, trudim se da budem blizu

Ovo je tajna Denverovog uspeha

14.03.2024. 13:52
  • Podeli:
Nikola Jokić Džamal Marej_Profimedia-6487f697d1359.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Denvera Džamal Marej istakao je kako hoće da bude najbolji igrač ikada, pa je potom naglasio da takva laskava titula pripada saigraču iz Nagetsa - Nikoli Jokiću

"Hoću da budem najveći. Želim da budem najbolji igrač ikada. Očigledno, ako ne pucate visoko, onda tamo nikada nećete ni stići. Mislim da je Jokić trenutno najveći igrač. I trudim se da budem drugi, koji je blizu prvom", jasan je bio Marej.

Naravno, nije samo srpski košarkaš zaslužan za sjajne rezultate Nagetsa, ali je svakako "prvi među jednakima". Potvrdu toga dao je i Džamal Marej, fenomenalni Jokićev saigrač.

Reči Mareja prodrmale su NBA ligu i svima otvorile oči. Postalo je jasno zbog čega je ekipa Denvera toliko dobra. Ne može drugačije da bude kada jedan igrač ovako govori o saigraču.

A Jokić je i prošle noći pokazao koliko vredi. Upisao je novi dabl-dabl sa 12 poena, 14 skokova i 6 asistencija u pobedi nad Majamijem 100:88.

Košarkaši Nagetsa, aktuelni šampioni NBA lige nalaze se u samom vrhu konferencije. Trka na Zapada je uzbudljiva kao nikada ranije, situacija na tabeli se menja nakon svake odigrane utakmice. Trenutno je Denver prvi sa 20 poraza, a isto toliko ima i Oklahoma, prate ih Minesota sa 21, dok su Klipersi na 23. 

Od Denvera, trenutno samo Boston Seltiksi imaju bolji skor u čitavoj NBA ligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()