Marina Maljković: Uslovi nisu bili laki, ali mi smo uspele

Sada sledi meč odluke

11.02.2024. 10:49
  • Podeli:
Marina Maljković-65c5f0d59cfd3.webp Foto: FIBA

Ne gube ni snagu, ni nadu, košarkašice Srbije u Brazilu. Posle jednog poraza od Nemačke, na startu, i pobede u 2. kolu kvalifikacionog turnira protiv domaćina u Brazilu igraju meč odluke protiv Australije - selekcije koja se već plasirala na Olimpijske igre u Parizu

Sudbina je u njihovim rukama i pobeda je za tim Mrine Maljković jedina opcija. Pobeda u punoj dvorani navijača Brazla podigla je motiv u ekipi Srbije, a selektorka je vrlo zadovoljna i iskrena.

"Naravno da sam zadovoljna ostvarenom pobedom. Trebalo bi da budemo iskrene i kažemo da je bilo i detalja koji nisu bili dobri, pogotovo u poslednjem delu meča. Ipak, igrale smo proitv odlične ekipe koja je u ovom trentunku možda i bolja od nas, a koja je sa tribina imala snažnu podšrku navijača. Nije bilo lako igrati u takvim uslovima, ali mi smo uspele", rekla je posle meča selektor reprzentracije Srbije, Marina Maljković.

Plasman na Olimpijske igre do sada su obezbedili Francuska kao domaćin, Sjedinjene Američke Države, Australija, Portoriko, Nigerija, Belgija i Kina. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()