Marjanović o Hjustonu, Šengunu, Jokiću i sebi: Važno je uvek davati podršku

Mi smo jedna familija, kaže uvek popularan centar Roketsa

11.01.2024. 10:19
  • Podeli:
Boban Marjanović-63eb39811f935.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Hjustona Boban Marjanović izjavio je da njegov tim nije imao sreće u završnici meča sa Čikagom u NBA ligi.

Košarkaši Hjustona su u gostima posle produžetka poraženi od Čikaga sa 124:119. Boban Marjanović nije igrao - kao i na većini utakmica od početka sezone gledao je meč sa klupe

"Tužno je što smo izgubili u produžetku, ali nismo imali sreće u završnici. Nastavljamo dalje - Detroit, Boston, Njujork, Filadelfija, onda imamo par utakmica kod kuće i opet na put", rekao je Marjanović, a prenosi RTS.

Srpski centar je istakao da uvek podržava svoje saigrače.

"To se zove profesionalizam. Ako nisi na terenu, moraš da podržiš svoje saigrače i prijatelje. Mi smo jedna familija. Oni podržavaju mene kad sam na terenu, svi radimo zajednički posao da ostanemo normalni i u dobroj formi, da imamo pozitivnu energiju i da se ona prenosi na igru", dodao je Marjanović.

Ponosan na Šenguna

Srpski košarkaš je naveo da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se dokaže i da bude spreman.

"U međuvremenu pomažem saigračima savetima, da budu što bolji. Imamo Šenguna koji je maltene sa našeg kontinenta i čovek kom je Nikola Jokić uzor. Dečko igra izvanredno. Ponosam sam na njega", rekao je Marjanović.

Popularni Bobi je dodao da se čuje sa Nikolom Jokićem, koji igra za Denver.

"Uvek navijam za njega, da ima iste brojeve kao prošle godine, da igra sve bolje i da ga zdravlje posluži", zaključio je Marjanović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()