Matijas Lesor u idealnoj petorci Evrolige

Košarkaš Partizana je odigrao 38 utakmica ove sezone

15.05.2023. 13:02
  • Podeli:
Matias Lesor-1665816241300.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Partizana Francuz Matijas Lesor nalazi se u idealnoj petorci Evrolige u sezoni 2022/2023, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Lesor je sa Partizanom osvojio šesto mesto u regularnom delu sezone u Evroligi, a crno-beli su potom u četvrtfinalu plej-ofa eliminisani od Real Madrida.

U obrazloženju Evrolige se, između ostalog, navodi da je Lesor ove sezone odigrao 38 utakmica, a prosečno je postizao 12 poena i imao je 7,1 skok i 1,4 asistenciju po meču. On je imao prosečan indeks korisnosti 19,1 uz procenat šuta 67,6 odsto za dva poena.

U idealnoj petorci Evrolige nalaze se još plejmejker Makabija Lorenco Braun, košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov i igrači Reala Džanan Musa i Valter Tavares.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()