Mega posle drame poražena na gostovanju Zadru: Božić ponovo briljirao

Neizvesno do samog kraja

06.02.2024. 21:44
  • Podeli:
bozic pixel-65c29a3f96aea.webp Foto: Sime Zelic/Pixsell

Košarkaši Zadra savladali su ekipu Mege rezultatom 74:71, u okviru 19. kola ABA lige.

Posle uvodne četvrtine rezultat je bio nerešen, a tada je na semaforu stajalo 17:17. Ipak, u nastavku su domaći preuzeli inicijativu, drugi kvartal rešili rezultatom 23:14 i sa pristojnom prednošću otišli na odmor.

Mega je u nastavku zaigrala dosta bolje, da bi tokom četvrte četvrtine stigla do izjednačenja, ali je onda usledila serija Zadrana od 8:0 kojom su došli nadomak pobede.

Ipak, usledila je neizvesna penal-završnica u kojoj su se bolje snašli izabranici Danijela Jusupa i pobeda je ostala u dvorani "Krešimir Ćosić".

Što se košgeterskog učinka tiče, u pobedničkom timu istakli su se Božić i Žganec sa po 16 poena, dok je u ekipi Mege dominirao Đurišić sa 17.

Ovom pobedom Zadrani su sada na skoru 11-8, dok Mega sada ima 9-10.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()