Mekisik zbog uvreda ljut na sudiiju Beloševića: "Mislio sam da će uraditi pravu stvar"

Niz skandala obeležio je meč Olimpijakosa i Fenerbahčea

05.10.2024. 12:20
  • Podeli:
mekisik profimedia-66e455849e1f4.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Olimpijakosa, Šekil Mekisik oglasio se nakon incidenta u Istanbulu.

Na 6 minuta do kraja meča protiv Fenerbahčea, Mekisik je dobio tehničku grešku nakon rasprave sa nekim iz publike i nakon dobijene tehničke se prilično naljutio na sudiju Beloševića i požalio se na pogrdne poruke sa tribina.

"Navijači ne bi smeli da provociraju igrače. Moraću da pročitam pravilnik, navijač me je vređao. Igram Evroligu šest godina i to mi se nikada nije dogodilo. Nije bio rasizam u pitanju, samo je bilo veoma neukusno. Igram protiv Panatinaikosa već šest godina i nikada mi niko nije tako nešto rekao. Poznajem sudiju Iliju Beloševića, bio sam siguran da će uraditi pravu stvar", rekao je Mekisik i dodao:

"Nikada navijač ne bi smeo da bude toliko vulgaran. Srce mi je lupalo kao ludo i očekujete od mene... Znate, jednom kažite nešto i u redu je, ali dva, tri, četiri puta i sudija ne reaguje. Ne smete tako da vređate igrače, a onda protivnik dobija bacanja. Smešno".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()