Meloun sumnja: Liga je rekla da će istražiti povrede Embida

Najpoznatiji igrač Filadelfije od 2019. godine nije igrao protiv Denvera

28.01.2024. 11:13
  • Podeli:
Džoel Embid-65b6280c5d95b.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Trener Denvera Majk Meloun izjavio je da očekuje da rukovodstvo NBA lige istraži zašto najbolji košarkaš Filadelfije Džoel Embid ponovo nije igrao protiv Nagetsa, prenosi "Denver post".

Košarkaši Denvera su pobedili na svom terenu Filadelfiju 111:105, a Embid je ovaj duel propustio zbog bolova u kolenu. Embid je bio najavljen za duel u Denveru, ali je u poslednjem trenutku propustio meč sa aktuelnim šampionima NBA lige zbog, kako je saopšteno, povrede kolena.

Embid od 2019. godine nije igrao za Filadelfiju protiv Denvera kada su Nagetsi domaćini.

"Osećam da je došlo do razočaranja kada smo saznali da Embid ne igra... Izašao sam na klupu dva minuta pred kraj zagrevanja, prišao sam momcima i rekao im: 'Bez razočaranja'. Naši igrači nisu znali i bili su na terenu na zagrevanju. Srećni smo što smo izašli iz ovog meča sa pobedom", rekao je Meloun na konferenciji za medije.

Embid je povredio koleno na meču sa Indijanom.

"Ne znam kako od takve povrede da budeš aktivan, dostupan, pa da dođeš do toga da ne igraš. Imali smo situacija ove godine o kojima smo razgovarali sa NBA ligom. Oni su nam rekli da će biti o svemu sprovedena istraga. Siguran sam da će to da se dogodi", dodao je trener Denvera.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()