Mesina tužan ide iz Beograda: Prosuli smo mleko koje smo odlično muzli

Iskoristili su naše greške, kaže trener Olimpije iz Milana

08.12.2023. 08:20
  • Podeli:
Etore Mesina-656dd3ed3c460.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Olimpije Etore Mesina rekao je posle poraza od Partizana (69:82) da je njegova ekipa u finišu meča "prosula mleko koje je odlično muzla tri četvrtine".

"Igrali smo odlično do 26. minuta, i bez važnih igrača Mirotića i Berona smo kontrolisali igru, imali veliku prednost, ali onda smo onda šutnuli kantu i prosuli svo mleko koje smo muzli skoro tri četvrtine", rekao je Mesina na konferenciji za medije posle utakmice.

Mesina se osvrnuo i na igru Partizana i atmosferu.

"Čestitke Željkui Partizanu na pobedi, igrali su loše veći deo meča ali se nisu predali i iskoristili su na kraju naše greške i zasluženo pobedili u fenomenalnoj atmosferi", dodao je Italijan.

Odgovorio je Mesina i na pitanje o dužini pauze Nikole Mirotića koji je van stroja zbog povrede Ahilove tetive.

"Mirotić se neće vratiti na teren sigurno još nekoliko nedelja, a sledeće nedelje će imati novi pregled na kom će se utvrditi tačna dužina pauze", zaključio je Mesina.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()