Micić i Pokuševski solidni u pobedi Šarlota: Atlanta poražena, Bogdanović odličan

Atlanta doživela težak poraz

15.04.2024. 09:39
  • Podeli:
atlanta bogdanović AP PhotoMichael Conroy via tanjug-661cd8bd550ef.webp Foto: AP PhotoMichael Conroy via Tanjug

Košarkaši Atlante doživeli su težak poraz od Indijane 157:115 u poslednjem kolu Istočne konferencije NBA lige.

Bogdan Bogdanović postigao je 18 poena, uz četiri skoka, za 27 minuta. Šarlot je savladao Klivlend 120:110.

Vasilije Micić igrao je samo devet minuta, ubacio je tri poena, uz četiri asistencije, dok je Aleksej Pokuševski upisao osam poena i pet skokova za 19 minuta.

AP PhotoNell Redmond via Tanjug

Majami je nadigrao Toronto trenera Darka Rajakovića 118:103, a Nikola Jović je za 15 minuta ubacio tri poena, uz tri skoka.

Vašington je poražen od Bostona 132:122, a Tristan Vukčević nije igrao zbog povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()