Micić: Moj tim je osetio kako je igrati protiv evroligaša

Marinović i ja dišemo zajedno, jedan drugog upotpunjujemo, kaže trener Čačka 94

16.02.2024. 19:38
  • Podeli:
Đorđe Micić-65cfab834b7a2.webp Foto: KSS

Trener ekipe Čačak 94 Đorđe Mićić izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, da je njegova ekipa posle ABA lige sada imala priliku da oseti i Evroligu.

Košarkaši Crvene zvezde prvi su finalisti Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli su u polufinalu pobedili debitanta na ovom turniru ekipu Čačak 94 rezultatom 87:52.

"Mi smo pre dva dana osetili ABA ligu, a večeras Evroligu. Ovo je za nas jedno veliko iskustvo. Ambijent je bio neverovatan, a pola moje ekipe nikada nije igralo protiv Evroligaša i pred ovakvom publikom. Čestitao bih publici i Zvezdi na pobedi. Mi jesmo novi, tek nam je druga godina u KLS-u ali želimo da napredujemo. Klub je juče organizovao dolazak dece iz našeg kluba da dođu na ovaj meč i da isprate jednog Evroligaša", rekao je Mićić. 

U ulozi savetnika, na ovom turniru u ekipi Čačak 94 bio je nekadašnji košarkaš i trener Borca iz Čačka Marko Marinović

"Nas dvojica se znamo od osme gldine. Zajedno smo igrali u Borcu i FMP. Posle su nam se putevi razišli, ali eto ponovo smo zajedno. Dišemo zajedno, jedan drugog upotpunjujemo i voleo bih da tako ostane i u budućnosti", kaže trener tima Čačak 94 i dodaje da ekipa želi da nastavi sa napretkom.

"Mi želimo da rastemo. Ovo je prva godina da u školi košarke imamo 150 članova. Prošle godine smo izborili opstanak, ove već igramo bolje. Ljudi iz grada su prepoznali ovaj naš projekat jer smo mi privatni klub. Zašto da ne i da naredne godine možda napadnemo ulazak u ABA 2 ligu", zaključio je Mićić.

Crvena zvezda će u finalu igrati protiv boljeg iz meča između Partizana i Vojvodine. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()