Micić najbolji: Fantastičan Vasin učinak nije bio dovoljan Šarlotu

Pokuševski igrao je nešto manje od 28 minuta

20.03.2024. 09:33
  • Podeli:
Vasilije Micić-65fa9f19d65ad.webp Foto: AP Photo/Phelan M. Ebenhack/Tanjug

Košarkaši Orlanda pobedili su na svom terenu ekipu Šarlota rezultatom 112:92 u meču NBA lige.

Najefikasniji u ekipi Orlanda bio je Kol Entoni sa 21 poenom, dok je Džejlen Sags ubacio 16. Kod gostiju, najbolji je bio Brendon Miler, koji je postigao 21 poen.

Srpski košarkaš Vasilije Micić bio je starter u ekipi Šarlota, a na terenu je proveo skoro 27 minuta. On je za to vreme postigao 20 poena i imao po jednu uhvaćenu loptu i asistenciju. Njegov sunarodnik Aleksej Pokuševski igrao je nešto manje od 28 minuta, a meč je završio sa tri poena, pet skokova i jednom asistencijom.

Košarkaši Hjustona savladali su u gostima Vašington rezultatom 137:114. U pobedničkoj ekipi briljirao je Džejlen Grin sa 42 poena i 10 skokova. 

Srpski centar Boban Marjanović igrao je nešto više od dva minuta, a za to vreme postigao je pet poena.

U domaćem timu, najefikasniji su bili Kori Kispert, Džastin Šampini i Džuls Bernard, koji su postigli po 16 poena.

U ostalim utakmicama NBA postignuti su sledeći rezultati: Bruklin - Nju Orleans 91:104, San Antonio - Dalas 107:113 i Minesota - Denver 112:115.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()