Micić: Zasluženo smo u polufinalu, nastavljamo da pišemo istoriju

Svi smo heroji, nisu to samo poeni, rekao je Petar Grojić

15.02.2024. 14:57
  • Podeli:
Đorđe Micić-65ce15101fb01.webp Foto: KSS

Đorđe Mićić , danas trener KK Čačak 94, nekada igrač Borca iz Čačka, prezadovoljan je nastupom svojih igrača u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu i pobedu protiv gradskog rivala Borca (73:64) ne smatra slučajnošću - naprotiv, plasman u polufinale smatra potpuno zasluženim.

"Mi smo već plasmanom ovde napravili istorijski uspeh kluba. Ovaj korak dalje je još jedna nagrada i to apsolutno zaslužena. Svi ljudi u klubu trebalo bi da budu zadovoljni. Kada je izvučen žreb, moji košarkaški su bili pod utiskom. Znamo koja je razlika između ekipa iz KLS i ABA lige. U ovoj utakmici mi smo gledali našu šansu. Prvo da nam se ohlade glave, a onda da izađemo na teren i da uživamo. Mi smo mladi na košarkaškoj sceni Srbije i zato ova pobeda daje pozitivnu energiju da nastavimo ovako da radimo dalje", istakao je Mićić, koji ima igračkog iskustva igranja važnih utakmica jer dok je kao igrač u FMP iskusio borbe za pehar Žućkove levice.

Bek Čačka 94 Petar Grojić dodaje da je ovo jedna od najboljih utakmica koju je odigrala njegova ekipa.

"Definitivno da je ova pobeda najvažnija u istoriji kluba. Čestitam mojim saigračima, jer smo pokazali karakter posle nekih neugodnih poraza. Neverovatan je osećaj što smo prošli u polufinale Kupa. Svi smo heroji, nisu to samo poeni. Zahvalio bih se svima u timu", zaključio je Grojić.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()