Mijailović nakon produžetka ugovora sa Obradovićem: Očekuje nas sjajan period

Pao potpis

27.04.2024. 16:04
  • Podeli:
Tan2022-10-1_142539813_0 ostoja mijailović foto jadranka ilic-6515edd9a6a1e.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović potpisao je danas novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom i ostaće trener košarkaša "crno-belih" do juna 2026. godine, zvanično je potvrđeno na vanrednoj konferenciji za medije koju je sazvao predsednik kluba Ostoja Mijailović.

"Izvinjavam se, zvali smo jutros za danas, idem na put u ponedeljak, važno je pre ovih utakmica u ABA ligi da odradimo neke važne stvari, ima novo u Partizanu, naš Željko Obradović je produžio ugovor na još dve sezone", rekao je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović na vanrednoj konferenciji za medije i dodao:

"Čestitam Željko na ovom ugovoru, čestitam svim partizanovcima i mislim da nas očekuje sjajan period, radili smo zajedno, odradili smo mnogo na sportskom, organizacije, sama činjenica da smo drugu godinu zaredom najgledaniji klub u Evroligi, to nešto znači. Uspeli smo svi zajedno od uprave do navijača, trenera, celog stručnog štaba, navijača, ovo je kolektivni uspeh", istakao je Mijailović.

Znam da navijači uvek uspeh gledaju kroz trofeje i rezultate, mi smo uzeli trofej posle decenije, igramo zasluženo Evroligu, ove sezone se borimo da ostane u našim vitrinama, daćemo sve od sebe, dodao je on.

"Postavićete pitanje, zašto dve godine? Kao partizanovac i predsednik želim da ostane koliko god bude želeo, reći će i on sam više od tome, šta njemu znači Partizan. Ova uprava na čelu sa mnom ima mandat na dve godine, a kao predsednik posle mandata ne mogu da garantujem. Jednostavno, to se uklapa, taj ugovor ne znači ništa, što se tiče Partizana i svih nas, siguran sam u njega", poručio je Mijailović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()