Mijailović o prihodima i rashodima: To je tabu tema, ali izaćićemo sa egzaktnim podacima

Predsednik Partizana kratak i jasan

18.02.2024. 15:39
  • Podeli:
Ostoja Mijailović.jpg Foto: Antonio Anhel/Pixsell

Trener Partizana Željko Obradović pokrenuo je lavinu reakcija kada je, posle finala Kupa Radivoja Koraća, jasno rekao da je "apsolutna laž da je Partizan državni projekat". 

Posle prespavane noći oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a za njim i prvi čovek košarkaškog kluba Ostoja Mijailović.

"To je generalno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi i u Agenciji za privredne registre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro izaći sa egzaktnim podacima o rashodima i prihodima kluba", poručio je Mijailović izjavom za "Kurir".

On nije želeo da komentariše stav Željka Obradovića.

"Nemam komentar, to su naše unutrašnje stvari i razgovori“, rekao je Ostoja Mijailović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()