Mijailoviću nešto smeta: Nisam pristalica pritiska na sudije, ali zatražili smo ekspertizu ABA lige

ABA liga je ranije saopštila da će večerašnji meč suditi Damir Javor iz Slovenije, Uroš Obrknežević iz Srbije i Miloš Koljenšić iz Crne Gore

15.05.2024. 13:26
  • Podeli:
ostoja mijailović, 27 april 2024 - foto Antonio Ahel ATAImages (1)-66449bd1a30c0.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Očekujemo večeras iste mere bezbednosti kao na prošloj utakmici, napisao je danas na društvenoj mreži Iks (X) predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović uoči drugog meča finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde.

Crvena zvezda vodi 1:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede. "Crveno-beli" su pre dva dana pred svojim navijačima u dvorani "Aleksandar Nikolić" slavili rezultatom 85:82.

Domaćin druge utakmice biće Crvena zvezda, a meč će biti odigran večeras od 19.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Svi su videli kakvo je suđenje bilo protiv gradskog rivala pre dva dana. Odmah, narednog jutra, smo tražili hitnu ekspertizu suđenja od ABA lige i na to nemamo ništa novo da dodamo", naveo je predsednik Partizana.

"Nisam pristalica vršenja bilo kakvog pritiska na sudije, okretanja tribine protiv arbitara, etiketiranja istih putem sredstava informisanja, jer je to i neljudski i nesportski. Nismo odgovorili ni na jedno saopštenje, niti ćemo. Nije ovo finale saopštenja već finale ABA lige. Neka pobedi bolji, ali bolji na parketu", dodao je Mijailović.

ABA liga je ranije saopštila da će večerašnji meč suditi Damir Javor iz Slovenije, Uroš Obrknežević iz Srbije i Miloš Koljenšić iz Crne Gore.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()