Miljenik Delija se javio pred meč Zvezde i Pariza: "Slika mi je popravila dan"

Meč Zvezde i Pariza igra se večeras od 21 sat

04.10.2024. 16:40
  • Podeli:
carls dzenkins ata-66fff631202f6.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaše Crvene zvezde očekuje meč u prvom kolu Evrolige protiv Pariza. Zvezdaši se nadaju da će crveno-beli konalno prekinuti loš niz u Evroligi, a uzbuđenje zbog nove sezone pokazao je i bivši košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana, Čarls Dženkins.

Ovoga puta se i Zvezda na neki način setila svog "Đenke", te ga je u najavi meča sa Parizom stavila na jednu od slika, što je njega i posebno dirnulo pa je odmah morao da reaguje i putem svog naloga na društvenoj mreži "X".

"Ta slika mi je popravila dan, 'ajde bre, srećno momci" , napisao je Dženkins.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()