Milojević okupio celu familiju Partizana: Velika uspomena tužnim povodom

Veličković, Vujošević, Berić u crno-belom zagrljaju sa ostalima

23.01.2024. 10:04
  • Podeli:
Dejan Milojević-65af811609094.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Veličanstvena atmosfera, tužnim povodom, napravila se u "Štark areni" pre, tokom i posle utakmice ABA lige koju su igrali Partizan i Mega. Povod da svi i sve oko terena bude u crnom je prerana, iznenadna smrt košarkaša i trenera Dejana Milojevića, velikog zaljubljenika u košarku, koji je ostavio neizbrisiv trag u oba pomenuta kluba. 

A ostavio je Deki iza sebe i trajnu uspomenu prijateljima, porodici, saradnicima i svim ljudima širom Evrope i Amerike, znanim i neznanim. Koliku je ljubav i pažnju Milojević delio sa drugima i kakav je čovek, igrač i trener bio moglo je da se zaključi samo sa slika iz beogradske dvorane, a kamo li iz priča onih sa kojima je provodio vreme. 

U crno-belom svetu ovim povodom i u ovoj tužnoj noći nije bilo zabrana i ograničenja, ega i sujete. Svi partizanovci kojima je Miloje u srcu su se skupili da ukažu čast i poštovanje dragom, za života nasmejanom, pozitivnom i uvek raspoloženom Dejanu Milojeviću. 

Dolazak Novice Veličkovića, nekadašnjeg kapitena Partizana, naslednika Dekijevog u timu, aktuelnog tim menadžera Mege, skrenula je pažnju prisutnih i probudila još jače emocije. Novica je u Milojeviću imao i prijatelja i saigrača i uzora i podršku. Vest o smrti druga ga je "raznela", a uspomenu na njega nosiće, kako ističe, uvek i zauvek.

Bili su tu i velikani Partizana, koji nisu više u kontaktu sa klubom, a jaka su karika familije: Duško Vujošević je sedeo u prvom redu, do Dejanovog brata Kiće (bivšeg košarkaškog trenera) i Miroslav Mića Berić, u društvu crno-belih prijatelja. 

Sedeli su kraj terena, u majicama posvećenim Dejanu Milojeviću sa natpisom: I najbolji borci nekada odlaze, i Dekijevi nekadašnji saigrači i drugari: Ratko Varda, Vule Avdalović, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Miša Lakić, Veselin Vesa Petrović...

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()