Milutinov ponovo u Atini: Olimpijakos je moj dom

Srećan sam što sam ovde, mnogo toga se promenilo za tri godine, kaže srpski centar

26.06.2023. 08:18
  • Podeli:
Nikola Milutinov_Olimpijakos-6496c3e1716a5.webp Foto: Olimpijakos

Novi košarkaš Olimpijakosa srpski reprezentativac Nikola Milutinov izjavio je da je srećan što se vratio u grčki klub.

Milutinov je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom. Srpski centar je od 2015. do 2020. igrao za Olimpijakos, a prethodne tri sezone je proveo u moskovskom CSKA.

"Olimpijakos je moj dom. Nisam znao kako će se moja karijera razvijati u CSKA i nisam znao kako ću se tamo snaći, ali sam znao da ću se vratiti u Grčku i Olimpijakos. Srećan sam što sam ovde, mnogo toga se promenilo za tri godine i tim je na većem nivou nego kada sam otišao. Nisam ni prekidao kontakt sa ljudima iz tima i starim saigračima i srećan sam što je tim na ovom nivou. Olimpijakos je idealna destinacija za svakog igrača u Evropi", rekao je Milutinov za zvanični sajt kluba.

Srpski reprezentativac je istakao da je Olimpijakos prošao kroz težak period.

"Trener Jorgos Barcokas je uradio fantastičan posao. Želim da pratim njegov plan i pomognem timu koliko mogu. Nikada ne treba zaboraviti da je Olimpijakos ostao bez dva najveća igrača Vasilisa Spanulisa i Jorgosa Printezisa, koji su završili igračku karijeru. Tranzicija nije bila glatka, već i potpuno uspešna", naveo je Milutinov i dodao da je ponosan što je delio svlačionicu sa ove dve legende Olimpijakosa. "Želim da ispunim sve ono što trener Barcokas bude planirao. Želim da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve", istakao je Milutinov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()