Minesota razbila Lejkerse, Broni Džejms neprimetan

Nova sezona u NBA ligi počinje 23. oktobra

05.10.2024. 09:45
  • Podeli:
broni dzejms AP PhotoDavid Becker-6698f04117f79.webp Foto: AP PhotoDavid Becker

Košarkaši Minesote pobedili su jutros ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 124:107 u predsezonskom meču NBA lige.

Najefikasniji u ekipi Minesote bio je Džoš Majnot sa 22 poena, dok je Rob Dilingem dodao 21. Luka Garza je postigao 20 poena. 

Nekadašnji košarkaš Partizana Pi-Džej Dožer proveo je na terenu 10 minuta, a za to vreme postigao je dva poena i imao je jednu asistenciju.

U ekipi LA Lejkersa najbolji su bili Ostin Rivs i Dalton Kneht, koji su ubacili po 16 poena.

Ponovo je neprimetan bio Broni Džejms, Lebronov sin, koji je za 16 minuta ubacio samo dva poena uz šut iz igre 1/6. 

 Košarkaši Minesote će naredni meč odigrati 12. oktobra sa ekipom Filadelfije. LA Lejkersi će se 7. oktobra sastati sa Finiksom.

Nova sezona u NBA ligi počinje 23. oktobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()