Mirotić se ne kaje ni zbog čega: Pokušavam da iskoristim najbolje šta mi život pruža

Uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim, kaže jedan od najboljih strelaca Evrolige

31.03.2024. 10:22
  • Podeli:
profimedia-0745147560 nikola mirotic-64f782f82ffec.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Nikola Mirotić konačno je progovorio o propalom transferu sa Partizanom. Tokom prošlog leta bio je slobodan igrač na pragu crno-belog tima, ali se predomislio u zadnji čas i nešto kasnije potpisao ugovor sa Olimpijom iz Milana

Jedan od najboljih strelaca Evrolige govorio je o svojoj odluci i istakao da se ne kaje ni zbog čega.

"Da li se kajem? Apsolutno ne. Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu u kom sam. Srećan sam jer mi je bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem", rekao je Mirotić, prenosi MONDO.

Iskusni španski košarkaš je karijeru počeo u Real Madridu iz čije je akademije ušao u prvi tim. Posle nekoliko sjajnih sezona u Madridu otišao je u NBA odakle se vratio u Španiju, ali u Barselonu.

"I Barselona i Milano imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizacijI", istakao je Mirotić.

Kada je upitan ko će biti MVP ove sezone kratko je rekao: 

"Sigurno Majk Džejms".

Na desetom mestu tabele Evrolige nalazi se Anadolu Efes sa 15 pobeda, njegova Olimpija, Partizan, Žalgiris i Valensija sa 14 pobeda, dok se i Bajern sa 13 trijumfa i dalje nada. Olimpija u Evroligi prvo dočekuje Virtus, a onda će igrati protiv Makabija u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()